Usa-Garaj

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

 

OFERTE SPECIALE
SFATURI UTILE
DETALII TEHNICE
OFERTA PLATA IN RATE

Bookmark this site!
   

Comenzi Rapide:
0733 711 111
0722 552 536
0722 209 073

Contacteaza-ne live pe YM acum !


Uz rezidential - porti batante

PHOBOS N BT Kit

automatizari porti batante phobos n bt
Automatizare porti batante cu lungimea canatului de pana la 1,8 m si greutatea de pana la 250 kg. Kit-ul contine doua motoare, unitate de control, un set fotocelule, o lampa semnalizare optica si doua telecomenzi cu doua canale. Motorul functioneaza la tensiune de 24 V, transformatorul fiind inclus. Este destinat unui trafic intens, timpul de deschidere la 90° fiind de 18 secunde. Datorita sistemului de antistrivire, operatorul inverseaza cursa prevenind astfel accidente sau pagube materiale.
 

PHOBOS N L BT Kit

automatizari porti batante phobos n l bt
Automatizare poarta batanta cu lungimea canatului de pana la 5 m si greutatea de pana la 250 kg. Kit-ul contine doua motoare, unitate de control, un set fotocelule, o lampa semnalizare optica si doua telecomenzi cu doua canale. Motorul functioneaza la tensiune de 24 V si este destinat unui trafic intens. Datorita sistemului de antistrivire, operatorul inverseaza cursa prevenind astfel accidente sau pagube materiale. Pentru porti cu lungimea canatului mai mare de 3 m, se recomanda instalarea zavorului electromagnetic EBP 24 V.
 

PHOBOS N L Kit

automatizari porti batante phobos n l
Automatizare poarta batanta cu lungimea canatului de pana la 5 m si greutatea de pana la 250 kg. Kit-ul contine doua motoare, unitate de control, un set fotocelule, o lampa semnalizare optica si doua telecomenzi cu doua canale. Motorul functioneaza la tensiune de 230 V si este destinat unui trafic semi intens. Datorita sistemului de antistrivire, operatorul inverseaza cursa prevenind astfel accidente sau pagube materiale.Pentru porti cu lungimea canatului mai mare de 3m, se recomanda instalarea zavorului electromagnetic EBP 230 V.
 

TAG Kit

automatizari porti batante tag
Automatizare poarta batanta cu lungimea canatului de pana la 2 m si greutatea de pana la 150 kg. Kit-ul contine doua motoare tip piston, o unitate de control cu doua canale radio, o telecomanda cu doua canale si accesorii prindere. Motor silentios, puternic si sigur, cu functia antistrivire incorporata. Deschide portile la un unghi de 100°, iar cu ajutorul functiei de deschidere pietonala, unul dintre canaturi poate fi deschis partial pentru a usura traficul pietonal. Accesorii recomandate: lampa semnalizare, suport lampa, telecomanda suplimentara, set fotocelule.
 
automatizari porti batante stone

STONE Kit

Kit automatizare poarta batanta cu lungimea canatului de pana la 3 m si greutatea de pana la 180 kg. Kit-ul contine doua motoare, o unitate de control, o telecomanda cu doua canale, un set fotocelule, o lampa semnalizare, suport lampa si accesorii prindere montaj.
 

VIRGO Kit

automatizari porti batante virgo
Automatizare poarta batanta cu lungimea canatului de pana la 2 m si greutatea de pana la 200 kg. Kit-ul contine doua motoare cu brat articulat, unitatea de control incorporata, un set de fotocelule, o lampa semnalizare optica si doua telecomenzi cu doua canale. Motorul functioneaza la tensiune 24 V, transformatorul fiind inclus. Versatil si fiabil, poate fi utilizat in mod intens, cu o deschidere a portilor pana la 120°. Programarea unitatii de control se realizeaza facil, cu ajutorul afisajului LCD. Datorita sistemului antistrivire, operatorul inverseaza cursa, prevenind astfel accidente sau pagube materiale.
 

E5

automatizari porti batante e5
Automatizare poarta batanta cu lungimea canatului de pana la 1,8 m si greutatea de pana la 200 kg. Este motorul ideal pentru realizarea instalarii pe stalpi mici si spatii inguste. Pentru functionare, necesita conectarea la unitatea de control Alcor N. Accesoriile precum setul de fotocelule, lampa semnalizatoare si telecomenzile se vor comanda separat. Functionare 230 V.
 

IGEA Kit

automatizari porti batante igea
Automatizare poarta batanta cu lungimea canatului de pana la 2,5 m si greutatea de pana la 250 kg. Motor versatil creat special pentru instalarea pe stalpi de dimensiuni mai mari, ce permite o deschidere a portilor de pana la 125°. Conexiunea cu un singur fir asigura rapiditatea in instalare. Unitatea de control este incorporata, pozitionata frontal. Kit-ul contine doua motoare cu brat articulat, unitatea de control incorporata, un set fotocelule, o lampa semnalizare optica si doua telecomenzi cu doua canale. Se recomanda instalarea zavorului electromagnetic EBP 24V. Functionare 24V.
 

ELI 250 BT Kit

automatizari porti batante eli 250 bt
Automatizare ingropata pentru porti batante cu lungimea canatului de pana la 3,5 m si greutatea de pana la 400 kg. Kit-ul contine doua cutii, doua motoare, unitatea de control, doi limitatori, sistemul deblocare manuala, un set fotocelule, o lampa semnalizare optica si doua telecomenzi cu doua canale. Motor silentios, cu timp de deschidere 14 sec / 120°. Respecta standardele de siguranta datorita sistemului antistrivire incorporat. Cutia special creata permite scoaterea motorului fara a demonta poarta. Cu ajutorul limitatorilor magnetici incorporati, cursa va ramane precisa si constanta indiferent de conditiile climaterice. Se recomanda instalarea zavorului electromagnetic EBP 24 V. Functionare 24 V.
 

ELI 250 Kit

automatizari porti batante eli 250
Automatizare ingropata pentru porti batante cu lungimea canatului de pana la 3,5 m si greutatea de pana la 300 kg. Kit-ul contine doua cutii, doua motoare, unitatea de control, doi limitatori, sistemul deblocare manuala, un set fotocelule, o lampa semnalizare optica si doua telecomenzi cu doua canale. Motor silentios, cu timp de deschidere 28 sec / 120°. Respecta standardele de siguranta datorita sistemului antistrivire incorporat. Cutia special creata permite scoaterea motorului fara a demonta poarta. Se recomanda instalarea zavorului electromagnetic EBP 230 V. Functionare 230 V.

Untitled Document
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
5Articole: 1Pagini : 1