Usa-Garaj

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

 

OFERTE SPECIALE
SFATURI UTILE
DETALII TEHNICE
OFERTA PLATA IN RATE

Bookmark this site!
   

Comenzi Rapide:
0733 711 111
0722 552 536
0722 209 073

Contacteaza-ne live pe YM acum !


Uz rezidential - porti culisante

DEIMOS BT Kit

Automatizare poarta culisanta cu greutatea de pana la 500 kg. Kit-ul include motorul, unitatea de control incorporata, un set fotocelule, o lampa semnalizare optica, doua telecomenzi cu doua canale. Este un motor sigur, fiabil, ce poate fi supus unui trafic intens. Functionare 24V. Cremaliera nu este inclusa in kit.
 
automatizari porti culisante deimos

DEIMOS Kit

Automatizare poarta culisanta cu greutatea de pana la 500 kg. Kit-ul include motorul, unitatea de control, un set fotocelule, o lampa semnalizare optica, doua telecomenzi cu doua canale. Este un motor sigur, fiabil, ce poate fi supus unui trafic semi intens. Functionare 230V. Cremaliera nu este inclusa in kit.
 

ACE 400 Kit

automatizari porti culisante ace 400
Automatizare poarta culisanta cu greutatea de pana la 400kg. Motor puternic,fiabil si silentios, ACE 400 poate fi instalat si programat cu usurinta. Deblocarea manuala este prevazuta cu protectie impotriva inghetului, invatarea cursei realizandu-se cu usurinta datorita limitatorilor electromagnetici. Este un motor destinat domeniului rezidential, care cu ajutorul encoderului asigura detectia de obstacole pe toata deschiderea portii. Kitul include motorul cu unitatea de control incorporata, un set de fotocelule, o lampa cu suport, un deblocator cu cheie, si o telecomanda cu doua canale si accesorii peindere. Accesorii recomandate: cremaliera, telecomanda suplimentara.
 

DEIMOS 800

automatizari porti culisante deimos 800
Automatizare poarta culisanta cu greutatea de pana la 800 kg. Se distinge prin simplitate si rapiditate in montaj, siguranta si fiabilitate. Unitatea de control este plasata frontal iar cu ajutorul afisajului LCD, programarea si utilizarea unitatii de control va fi o placere. Functia de autoinvatare si autodiagnosticare sunt caracteristici imbatabile ale motorului DEIMOS. Siguranta este maxima datorita functiei antistrivire. Accesoriile precum setul de fotocelule, lampa semnalizatoare, cremaliera si telecomenzile se vor comanda separat. Este un motor sigur, fiabil, ce poate fi supus unui trafic semi intens. Functionare 230 V.
 

ARES 1000

automatizari porti culisante ares 1000
Automatizare poarta culisanta cu greutatea de pana la 1000 kg. Datorita functiei de detectie obstacole, motorul va inversa cursa pentru a nu produce pagube sau vatamari. Este creat respectand standardele de siguranta in instalare si utilizare. Unitatea de control este incorporata, pozitionata frontal, cu afisaj LCD, cu functie de autoinvatare si autodiagnosticare. Cu ajutorul unitatii de control HQSC-D motorul functioneaza inteligent, coordonat de sistemul D-Track. Accesoriile precum setul de fotocelule, lampa semnalizatoare, cremaliera si telecomenzile se vor comanda separat. Motor sigur, fiabil, ce poate fi supus unui trafic foarte intens. Functionare 24V.

Untitled Document
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
5Articole: 1Pagini : 1